Што е Medins?

Medins обезбедува услуги за медицинска помош и е тимски играч за вашето здравје.

Зошто Medins?

ОНА ШТО МИ Е ПОТРЕБНО

И покрај стандардното здравствено осигурување, во многу ситуации потребите на корисниците остануваат незадоволни и тие се во неволја. Ограничувањето на ресурсите во многу случаи на разни комерцијални понуди доведува до тоа да останете на себе во итни ситуации.

ОНА ШТО МИ Е ПОТРЕБНО

КОГА НИКОЈ НЕ Е НАОКОЛУ, НЕ ИМАТЕ НАС!

Во добри денови и особено во лоши денови, треба некој да се грижи за вас - некој како нас!

КОГА НИКОЈ НЕ Е НАОКОЛУ, НЕ ИМАТЕ НАС!

ПОМОШ ОД ВАШИТЕ СОНИШТА!

Без разлика дали сте дома или на работа, ние ќе одиме до аптеката и после работното време за да добиеме лековите против температура што ви се потребни. Доколку е потребно, ќе организираме и брза помош до болницата или сместување во близина на болницата, за да можете да ја насочите вашата енергија кон лекарски преглед на кои што треба да присуствувате. Medins е навистина помошта за која сте сонувале.

ПОМОШ ОД ВАШИТЕ СОНИШТА!

ПАКЕТ УСЛУГИ

Центар за повици

Центар за повици

Контактирајте нè кога и да треба! Ние сме на само еден бесплатен повик од вас. Услугата телефонски центар е достапна деноноќно, 365 дена годишно.

Информации за здравствени услуги

Информации за здравствени услуги

Вие сте на патување или на годишен одмор и не сте запознаени со областа? Ние ќе ја најдеме најблиската аптека, болница или клиника за вас и ќе ве информираме за нивното работно време и локацијата.

Информации за списоците на чекање

Информации за списоците на чекање

Ако треба да закажете состанок или не знаете каде можете да добиете специфичен лекарски преглед и дали има датуми на располагање за вашето лекување, ние ќе ви помогнеме да ја пронајдете најблиската болница каде што можете да добиете здравствени услуги што е можно поскоро.

Здравствено советување

Здравствено советување

Дали ви требаат повеќе информации за лекови? Вие не ја разбирате целосно вашата дијагноза? Можете да се консултирате со нашите лекари кои ќе ви објаснат и ќе ви дадат препорака за преглед или терапија, како и совети за лекови!

Сместување

Сместување

Дали имате состанок или третман надвор од вашето место на живеење? Ние ќе ви помогнеме да ја најдете установата и да организираме сместување за вас што е најблизу до здравствената установа каде што имате состанок.

Амбулантен транспорт

Амбулантен транспорт

Ако сте закажани на терапија или ако се одјавите од болницата и транспортот со автомобил не е можен, ние ќе организираме професионален амбулантен превоз прилагоден на вашите потреби!

Испорака на храна

Испорака на храна

Се вративте од болницата, но не сте во можност да подготвите храна за вашето семејство? Ние ќе организираме испорака на храна до вашиот праг и ќе ги покриеме трошоците за истата!

Договорете ги сите детали за содржината и видот на услужниот пакет на местото на продажба.

Кога и како да ги користете Medins?

Мединс е како грижлив член на семејството кого ќе го повикате прво во случај на болест или повреда. Помошта се наоѓа на еден бесплатен повик!

Кога и акако можете да ги добиете Medins?

Можете да ги добиете Medins преку вашата осигурителна компанија, банка, телекомуникациски провајдер или компанија со кредитни картички како составен дел од нивните производи или како самостоен производ, брзо и лесно преку Интернет-продажба, апликативни решенија или лично во феријала.